Mnohým sa hypotéka spája s množstvom dokumentov a nespočetnými návštevami banky, ktorými si prešli v minulosti. Ale čo ak by sa to všetko dalo urobiť z pohodlia domova? S apkou George všetko vybavíte online na zopár klikov a do pobočky prídete už len podpísať zmluvu o úvere.

Rýchlo, jednoducho a bez poplatku za poskytnutie

Pre našich klientov, ktorí využívajú Georgea, no majú hypotéku v inej banke, sme výrazne uľahčili proces jej prenosu k nám. Kvôli žiadosti už nemusíte chodiť do pobočky, všetko potrebné si vyklikáte online v jeho počítačovej verzii a k svojej obľúbenej poradkyni či poradcovi prídete len podpísať zmluvu.

Sami sa rozhodnete, akú sumu si k nám prenesiete. Vo väčšine prípadov nebudete potrebovať ani znalecký posudok, prípadne môžete využiť znalecký posudok až 6 rokov starý, vypracovaný po 1. septembri 2017. Navyše, získate 100 % zľavu z poplatku za poskytnutie hypotéky.

Ak refinancovať, tak výhodne

Chcete pri refinancovaní získať ešte výhodnejšie podmienky? Stačí, ak máte medzi prenesenými úvermi aspoň jeden úver z inej banky zabezpečený nehnuteľnosťou.

Okrem hypotéky si môžete preniesť aj akýkoľvek iný finančný produkt, ako napríklad spotrebný úver či kreditku, a požičať si aj peniaze navyše.

Online už aj mimoriadne splátky

Zostávajú vám na mesačne nejaké peniaze navyše? Znížte si vďaka nim výšku mesačnej splátky úveru alebo hypotéky alebo si vyberte skrátenie ich splatnosti.

Ako jedna z dvoch bánk na Slovensku prinášame mimoriadne splátky do online prostredia. Nájdete ich v Georgeovi. Mimoriadnu splátku môžete uhradiť bez poplatku každý mesiac a to už od 50 € pri hypotékach a od 20 € pri spotrebných úveroch – až do výšky trojnásobku svojej mesačnej splátky.

Ako na mimoriadne splátky cez Georgea?

V Georgeovi kliknite vpravo hore na tlačidlo „Mimoriadna splátka“.